A Espai Literari sabem com són d’importants les llibreries (nosaltres mateixos vam néixer com una llibreria fa quatre anys, abans de decidir orientar-nos a l’edició). Les llibreries, totes elles, són un punt estratègic de difusió de la cultura. I les llibreries independents, a més, són un actiu imprescindible per a la diversitat. És molt senzill: les seves recomanacions, no sempre fidels als designis de la gran indústria editorial, permeten identificar noves veus alhora que enriqueixen les nostres perspectives.

Conscients d’aquest paper clau, a Espai Literari ens esforcem per servir de la millora possible les llibreries, i això ho fem de diferents maneres:

1. Mirem d’atendre les comandes amb tota la celeritat que podem. Si un llibre pot arribar a la llibreria demà, millor que si arriba demà passat. Està en joc la percepció d’eficiència d’una llibreria amb els seus clients…

2. Oferim unes bones condicions, amb descomptes atractius i dipòsits sense data límit…. que no es converteixen en càrrecs per sorpresa.

3. Facilitats administratives: Espai Literari distribueix els seus propis llibres. Sabem que per a algunes llibreries representa un esforç extra afegir un nou proveïdor, i per això portem un bon control que estalviï mals de cap a les persones que treballen a les llibreries. La facturació (amb o sense recàrrec d’equivalència) i els càrrecs (domiciliats, en efectiu o per transferència) s’adapten a allò que més facilita la vida als llibreters i llibreteres.

4. Servei a totes les llibreries, ja siguin petites, mitjanes o grans. Des d’un exemplar, sense costos afegits per a la llibreria.

Tens dubtes? llibreries@espailiterari.com