contacte i horariBenvolguts, benvolgudes:

Com ja vam anunciar i segurament molts sabeu, vam decidir tancar la llibreria física al carrer Ramón i Cajal de Gràcia. No hem abandonat l’activitat d’Espai Literari com a petita editorial ni com a prestadors de serveis per a autors/es, però sí la botiga, que resultava insostenible per a les nostres modestes possibilitats econòmiques. Aquest tancament ha comportat, com és lògic, la devolució (i liquidació, si era el cas) de centenars de títols que vam acollir obrint-los la porta de la llibreria un per un.  Tot i que vam avisar a la gran majoria de vosaltres per mail, i molts ja vau recollir els vostres llibres i cobrar les vendes, també van ser molts (centenars) els llibres que van quedar abandonats o oblidats. Alguns autors, d’altra banda, no heu rebut l’avís (ja fos perquè no teníem el vostre correu electrònic o perquè el mail va ser rebutjat). Per això us volem dir el següent:

1. No hem llançat ni abandonat ni un sol llibre. Ens sentim responsables d’ells i en tenim cura a un magatzem com si fossin nostres.

2. No deixarem cap liquidació pendent (si fos el cas) sense pagar. Tenim un compromís i el complirem.

3. Com que no podem allargar aquesta situació en el temps, atendrem totes les peticions que tingueu pendents fins el dia 31 de març. Passat aquest termini, els llibres que no s’hagin reclamat seran cedits gratuïtament a una entitat que els valori (escoles, parròquies, casals…).

4. Procediment: per dur a terme aquesta feina (complexa) amb ordre, us demanem que envieu un mail a: espailiterari@espailiterari.com. No podrem respondre tots els mails amb rapidesa, però els atendrem tots. Per correu electrònic, us indicarem la manera de recuperar-los.

5. Us demanem (i agraïm) paciència: tant si sou autoeditats com si sou una petita editorial, posarem fil a l’agulla i atendrem la liquidació corresponent (ja sigui tornar els llibres no venuts o pagar els que s’haguessin venut, si és el vostre cas).

Un cop més, agraïm tots els missatges de suport que hem rebut i seguit rebem, i us animem a seguir formant part d’aquesta petita família d’escriptors i lectors en la nostra activitat actual, com a petits editors i com a assessors d’autors que volen publicar.

Pd: En el lloc on hi havia la nostra llibreria, ara hi ha una magnífica botiga de vinils, no un McDonald’s. Com veieu, sempre hi ha motius per a l’optimisme…