imatge btv croniquesCRÒNIQUES NEGRES, el llibre d’Enrique Figueredo i Pere Cullell que acaba d’editar Espai Literari, ha estat notícia a diferents mitjans de comunicació i es confirma com una de les grans apostes per a aquest Sant Jordi 2015. La presentació de divendres passat, a la sala Mitte, va ser seguida en directe pel programa ‘Connexió Barcelona’ de BTV, i l’endemà, el diari La Vanguardia es va fer ressò de la publicació del llibre. Dijous 23, Diada de Sant Jordi, els autors seran entrevistats en directe per Jordi Basté al programa especial que RAC1 emetrà des del Palau Robert.

Sinopsi del llibre:

Un mafi ós abatut des de fora de la presó amb un rifl e de mira telescòpica, un assassí en sèrie que mata avis ‘per compassió’, un psicòpata que relata els seus crims sanguinolets sense immutar-se… Són alguns dels personatges que desfi len per les pàgines d’aquest llibre, seleccionats entre una llarga llista de casos tan reals com propers: des dels més esgarrifosos fi ns als més inver semblants.
Entre les intenses investigacions dels periodistes Enrique Figueredo i Pere Cullell hi ha hagut lloc, també, per a les cròniques més clàssiques: el Vaquilla, la ‘vídua negra’ de L’Hospitalet, la ‘vampira’ Enriqueta Martí…
Aquest llibre és el resultat de centenars d’hores d’investigació i entrevistes amb inspectors, policies, forenses i especialistes de tota mena. En conjunt, una selecta antologia periodística del crim que inquieta i fascina.

On comprar el llibre CRÒNIQUES NEGRES?

Entre d’altres, el trobaràs a les llibreries La Central, Laie, Documenta, +Bertran, La Llar del Llibre (Sabadell i Barberà del Vallès), Geli (Girona), Alguerset (Sant Celoni), Els nou rals (Viladecans), La Cultural (Vilafranca del Penedès)… I moltes més!

Si ho prefereixes, pots comprar-lo clicant aquí i te’l portem a casa còmodament.