shutterstock_148705952Les activitats literàries i tallers pràctics formen part de l’ADN d’Espai Literari. Aquest nou curs que ara comença, les reprenem amb esperit renovat i amb la filosofia que des dels inicis ens ha guiat: crear una xarxa de lectors/es i escriptors/es que ens permeti gaudir de nous coneixements i compartir experiències.

Per canalitzar aquests interessos compartits entre tots, hem creat el Club Espai Literari, una comunitat de lectors/es i escriptors/es que té un fil conductor molt clar: els llibres i el món que els envolta.

Ser soci té un preu de 5 euros / mes, que es destinen a mantenir l’activitat d’Espai Literari i a organitzar actes, tallers, xerrades i activitats de tot tipus. Si us animeu a formar-ne part, no només ens estareu ajudant a mantenir viva una iniciativa cultural vinculada al llibre, sinó que comptareu amb interessants avantatges.

Actualment estem ‘cuinant’ el calendari d’activitats del Club. Molt aviat us informarem de les dates i llocs de cada activitat! Si voleu més informació, podeu enviar-nos un mail a: club@espailiterari.com.