que leer la melodia dels sense sortLa melodia dels sense sort de Josep Vila segueix acumulant bones crítiques i una excel·lent acollida. Aquest cop ha estat la revista Qué leer, probablement la publicació literària amb més difusió de l’Estat, qui ha recomanat la novel·la de Josep Vila Fisas, editada per Espai Literari. A la secció ‘Letras catalanas’, Qué leer la selecciona entre les tres novetats destacades del mes.

Com a editorial modesta i de recursos limitats, a Espai Literari sabem el valor que té una ressenya literària en una publicació d’aquestes característiques. Per a això agraïm a tot l’equip de Qué leer la seva aposta valenta per les editorials petites.

Recordeu que, si voleu aconseguir el vostre exemplar de La melodia dels sense sort, el podeu demanar a la vostra llibreria de confiança, o bé compar-lo online clicant aquí. Si voleu anar directament a una llibreria on tinguin stock, us recomanem la Barra Llibre de la plaça d’Osca (Barcelona), Gigamesh de Bailèn, 8 (Barcelona), LibrUP (Rosselló, 361, Barcelona) o la llibreria Geli de Girona (Argenteria, 18).