“Autors per descobrir”

Inma Santos i Aureli Vázquez, fundadors d'Espai Literari

Inma Santos i Aureli Vázquez, fundadors d’Espai Literari

El projecte Espai Literari va començar a gestar-se a principis de 2013 amb un propòsit molt concret: donar oportunitats als autors que no tenen un gran nom al circuit comercial del llibre. Inicialment, va prendre la forma d’una llibreria especialitzada en autors desconeguts i editorials petites.

Un any més tard, el projecte es va reformular: vam deixar de banda el format de llibreria (atès l’elevadíssim nombre de llibreries ja existents amb aquesta sensibilitat pels títols menys comercials) i vam evolucionar cap a un segell editorial amb una intensa activitat al voltant del llibre (xerrades, cursos, esdeveniments…).

El nostre segell editorial, Editorial Espai Literari,  ha editat fins ara els llibres Cròniques Negres (Enrique Figueredo, Pere Cullell), Guía secreta del cine en Gràcia, Café BovaryRelatos de vinilo, cinta magnética y celuloide (Juan Pablo Caja), Dia de neteja: relats del 15-M (Núria Curcoll) i Bcn Confidencial, crónica callejera de una periodista sin acreditación (Nuria Vázquez).

Si ets llibreter/a i vols tenir en dipòsit els nostres llibres, pots enviar-nos un mail a: distribucion@espailiterari.com. Et farem arribar ràpidament i en modalitat de dipòsit els llibres que necessitis, amb un interessant descompte per al teu negoci.