portada cronica

 

El segell editorial d’Espai Literari agafa embranzida aquest mes d’abril amb tres nous títols: per una banda, Pere Cullell i Enrique Figueredo -prestigiosos periodistes d’investigació- presentaran Cròniques negres, basat en l’espai radiofònic que cada dijous s’emet a Rac1. El llibre, amb pròleg de Jordi Basté, ens convida a fer un viatge a la part fosca del periodisme en una inquietant incursió entre assassins, mafiosos, atracadors, impostors…

 

paraulata

 

En breu veurà la llum també Café Bovary, recull de relats d’un grup d’escriptors graciencs que periòdicament es reuneixen al cafè-restaurant del mateix nom, al carrer Montseny de la vila de Gràcia de Barcelona. Els autors són Òscar Royo, Gabriela Polanco, Mariano Salvadó, Toni Alemany i Iñaki Marín, agrupats sota el nom de Grup Paraulata. Amb el cafè com a pretext literari, el llibre aplega 23 relats.

 

JordiProyBN

També amb Gràcia com a protagonista, Espai Literari presenta la Guia secreta del cine en Gracia, un recull d’anècdotes i històries sobre el món del setè art amb el districte de Gràcia com a escenari, que l’investigador Jordi Izquierdo ha recopilat en molts casos per boca dels propis protagonistes. El resultat és una petita joia que inclou vivències de directors i actors, escenaris de pel.lícules, capítols de la història de les sales del cine a Gràcia… En definitiva, un llibre que val la pena tenir a la nostra biblioteca.