OneeyedPirateVectorContra la pirateria de llibres… Arriben els llibres pirata! Que ningú s’espanti… Us proposem una iniciativa amena i divertida per gaudir (o regalar) una experiència detectivesca vinculada als llibres. El funcionament és senzill: només cal comprar un llibre pirata a través de la nostra botiga online i rebràs a casa un sobre amb un ‘mapa’ que conté la primera pista per trobar el teu llibre. Pot ser un enigma, una pregunta o una endevinalla relacionada amb el llibre… o amb la pista que et portarà al llibre. Al cap i a la fi, un llibre és un tresor, no?

Inicialment, la cerca de llibres està restringida a la ciutat de Barcelona (tot i que els llibres pirata es poden comprar des de qualsevol altra ciutat de l’Estat). Tant les pistes com els propis llibres es troben de forma clara un cop s’ha desxifrat l’enigma o incògnita, i poden estar amagats a qualsevol element de la geografia urbana, des d’un forat a un arbre fins a una finestra apartada en una vella església.

 

De moment, pots triar entre tres ‘botins’:

Llibre pirata 1)  Relatos de vinilo, cinta magnética y celuloide (Juan Pablo Caja): magnífica col·lecció de relats i microrelats amb la música com a fil conductor. La sensibilitat i el talent narratiu de Juan Pablo Caja són un atractiu addicional per als amants del gènere.

Llibre pirata 2) BCN Confidencial – Crónica callejera de una reportera sin acreditación (Núria Vázquez): els amants del gènere negre gaudiran amb aquest inusual diari-crònica, narrat en primera persona, en què una jove periodista s’obre camí a la professió contravenint totes les regles instituïdes. La ciutat de Barcelona és l’escenari d’una aventura tan amena com colpidora.

Llibre pirata 3)  Dia de neteja – Relats del 15-M  (Núria Curcoll): el desallotjament de plaça de Catalunya a càrrec dels mossos d’esquadra va fer reflexionar l’autora d’aquesta col.lecció de relats, en els quals es posa a la pell de diferents personatges per mirar d’obtenir una visió caleidoscòpica del fenomen dels indignats.

Si vols més informació, clica a sobre de ‘Llibre pirata’ a la nostra botiga online i trobaràs les respostes que necessites.

Molta sort, amics pirates: la necessitareu!